Fler exempel

Uppsala Konsert & Kongress


 

En monter designad och tillverkad för marknadsföring av Uppsalas konserthus. Designen belönades med branchpriset "Årets Monter" i klassen < 25 kvm.

Envirotainer, Frankfurt/Boston


 

Denna lilla monter väckte stor uppmärksamhet bland kollegor och besökare, då vi satte produkten i fokus och gav montern ett "lyft" med hjälp av T3 och plattskärmar. Ryamattan och dess kontrastfärg, hjälpte till ordentligt med lyftet också.

EU-kommisionen, Sthlm CEn enkel scen för informatörer där Octanormstommen hade tripla funktioner. Fond, förråd samt projiceringsyta för film- och bildvisning.

T3-monter, Gammadata


 

T3-lösning för att kunden själv enkelt och effektivt ska kunna bygga en designad monter med gott om avlastningsytor för produkter.

LINK


 

En snickerihybrid av den tidigare montern nedan och det tyska moderbolagets europeiska monterlösning. Denna togs fram utifrån kundens önskemål om att lyfta fram vissa specifika designelement, som exempelvis de två kontrasterna i laminatgolvet.

MJP, SouthamptonDenna snickerimonter designades i samarbete med reklambyrå och tillverkades i snickeri. Montern var anpassningsbar och användes vid flertalet europeiska mässor i olika storlek och omfattning.

Prema, Nordbygg ÄlsvsjöDenna lätt svängda T3-lösning designades av oss redan 2013 och genomgått olika kosmetiska förändringar inför varje mässtillfälle. T3-systemet erbjuder fantastiska möjligheter i just det avseendet. 

Prema, T3-stommeDetta är den ursprungliga stomme som vi designade och lät tillverka till Prema. Systemet erbjuder många möjligheter att expandera och minimera både på höjd och bredd med både raka ochs vängda aluminiumprofiler. Systemet är dessutom extremt kompakt vid transport. 

Raoul Wallenberg-stiftelsenPortabel utomhusutställning bestående av ett 30-tal containers med olika budskap tryckta på banderoll som monterades med kederprofiler. 

Smith & NephewFörsta varianten av den T3-monter som använts av företaget vid årliga ortopedimöten. Denna vann designpis som bästa monter i lilla klassen. Montern har utvecklats ytterligare och anpassats utifrån behov och förutsättningar på respektive mässa.

Stiga, ISPO MünchenMonter designad och producerad av oss för Stiga Tabletennis. I samband med denna mässa designade vi även en mindre monter i samma stil för Stiga Game (bordshockey, snowracers, innebandy, etc)

Uppsala 200.000Specialdesignad display som togs fram i samband med att Uppsala fick sin tvåhundratusende invånare. Väggen bestod förutom av de stora 3D-siffrorna av ett parti med en inbyggd plattskärm för rörlig media.

Veterinärsmötet, UppsalaEn T3-monter där kundens önskemål var att ha en gemensam monter för två av företagets grenar. KUnden har valt att hyra väggstomme och möbler för varje möte. Bildpanelerna är självklart producerade av oss, specifikt för denna kund.

Arkitektkopia AB | Bangårdsgatan 4 A | 753 20 Uppsala

Tel: 018-69 51 80 | E-post: uppsala@arkitektkopia.se